Oda Başkanlarından, Başkan Şahiner’e Ziyaret

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Erdal Kolaylı’nın yeni iş yeri açılışına katıldıktan sonra Başkanımızı ziyaret eden ÇESOB Başkanı Recep Gür’e,Sungurlu Berberler Odası Başkanı Mutlu Karslı, Oto tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kargı Esnaf Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Yayla Haber İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş, Sınav Dershaneleri Kurucu Müdürü Selami Tüysüz ve Karabacak Mobilya sahibi Ali Karabacak eşlik etti.

Önceki Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.